Szállítás és fizetés feltételei

Szállítási információk


Alapesetben a visszaigazolás után 3 napig tároljuk a terméket, ha addig nem vették át akkor a megrendelést töröltnek tekintjük. Kivéve ha a vevő előre jelzi az átvétel időpontját. De ebben
az esetben is csak a megrendelés időpontjától számítva maximum 7 napig tároljuk a terméket.

A szállítást a magyar posta végzi. 

A szállítás határideje: 

- megrendelt termék raktáron van  akkor 2-5 munkanap múlva kiszállításra kerül a megadott címre.  

- megrendelt termék nincs raktáron és nem is tudjuk beszerezni akkor haladéktalanul felvesszük a vevővel a kapcsolatot.

 

A szállítás díja bruttó 1990.- Forint, Magyarország egész területére.

A szállítási díj egy adott címre történő csomag kézbesítését jelenti. Egy csomagban bármennyi termék lehet.

Tehát ha Ön például 10 terméket rendel egy csomagban akkor is csak egyszer kerül felszámításra a kiszállítás díja.

Bruttó 30.000.- Forint feletti összegű rendelés esetén a szállítás ingyenes !

A szállítás díja minden egyéb költséget tartalmaz. Úgymint: csomagolás, utánvét költség stb….

 

A posta a kiszállításokat 8:00 - 17:00 óra között végzi. Tehát szállítási címnek lehetőleg munkahelyi címet érdemes megadni vagy olyan címet ahol valaki ebben az időszakban át tudja venni a csomagot.

Ha munkahelyre kéri a csomagot, érdemes a cég nevét is megadni ahol dolgozik. Így könnyebben megtalálja a postás pl. egy nagy irodaházban.
Pénzhiány miatt át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

 

Kiszállítás hétvégén és ünnepnapokon nincs. Kivéve ha valamelyik országosan munkanapnak minősül.

 

Fizetési információk

A fizetés történhet: 

 

- Utánvéttel. Ebben az esetben a termék átvételekor a postásnál kell kifizetni a megrendelést.

- Előreutalással:  Amint megérkezett a megrendelés összege a bankszámlánkra, rögtön átadjuk a csomagot a postának.

 

A szállítási költség automatikusan hozzáadódik a rendelés összegéhez. 

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló e-mail alapján minden költséget tartalmaz. 
A számlát és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a postás előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.
Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

A webáruházban minden termék ára magyar forintban (HUF) van és tartalmazza a  27%-os általános forgalmi adót (ÁFA).

Tehát az oldalon feltüntetet árak bruttó árak.

Árváltozás esetén a változást megelőzően feladott megrendelés esetében a régi - változást megelőző - ár érvényes és került felszámításra. Amennyiben telefonon vagy e-mailben adta le megrendelését, akkor az az Általános Szerződési Feltételek automatikus elfogadását vonja maga után! Amennyiben a webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése, illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

A megrendelést a vevőszolgálat automatikus e-mailben visszaigazolja, mely tartalmazza a rendelt termékeket, a megrendelő nevét és elérhetőségét, a számlázási és szállítási címet, valamint a választott szállítási módot és az Ön által megadott megjegyzéseit is.

A visszaigazolásra a megrendelés beérkezése után rövid időn belül de legkésőbb 2 munkanapon belül kerül sor. Ha nem találja a beérkezett e-mailjei között, akkor előbb nézze meg a spam mappában. Ha ott sincs kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.


A visszaigazolás a rendszer által automatikusan kiküldött e-mail, ami a megrendelés beérkezését, nem a termék szállíthatóságát jelenti !

Ha bármelyik megrendelt terméket nem tudjuk leszállítani illetve beszerezni, akkor haladéktalanul felvesszük a kapcsolatot a vevővel.  Részteljesítés csak a vevő előzetes tájékoztatásával történik.                    
A megrendelés fpostának történő átadásakor, egy második e-mail kerül kiküldésre. Ebben szerepel a szállítás várható ideje. Ezért kérjük, hogy figyeljék a regisztrációnál megadott e-mailt.